會員註冊資訊

歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]

謝師宴好煩?入黎睇吧!

(t#215809)

板主: 葵芳站總站站務助理員

重要事項
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔

Re: 謝師宴黎到啦~唔知著咩好..

文章L. C. » 2008年6月7日 08:40:47 (p#1423695)

118118 :
AP42 :
峰...9604 :最 好 : T - Shirt + 牛 仔 褲 ~ ( 我 都 好 似 咁 穿 )

如 果 您 想 特 出 少 少 既 可 以 諗 下 穿 件 校 服 果 類 既 衫 再 + 牛 仔 褲 同 布 鞋 .

再 吾 系 Gel 下 頭 ( 如 果 您 而 家 冇 既 話 )

*用 Gatsby 幾 好 ~ "
----------------------------------------------------------------------------------
表 白 方 面 :

可 以 睇 下 有 冇 時 間 寫 下 封 情 信 冧 下 佢先 ~

系 謝 師 宴 前 一 個 上 學 日 放 落 佢 個 Lockers / "Draw" 到 , 記 得 叫 佢 睇 ~

到 左 正 日 在 當 佢 面 同 佢 講 一D : 你 吾 鐘 意 我 吾 緊 要 ,. 但 系 我 會 愛 你 一 生 一 世 , I Love You 果 D 野 ...

再 睇 下 佢 接 吾 接 受 您 喇 ~

ps : 祝 您 好 運 ~ "
其實考完會考都過左last day好耐 :wink:
表白呢d野...咁多人既場合好難開口 sosad

夠膽講都人地未必一定受bo..(雖然話有群眾壓力同埋自豪感姐..)呢d野最好都係單對單講會好d...

既然去gard din 何不去一去salon 叫佢搞仲好la~..

其實覺得只要校方沒規定..as u like 都真係得la..不過牛仔有真係hea 左litte bit既 8)

我之前有諗過係有時間上台講 :lol:
不過....等有機會玩遊戲先啦~
*我就係之前問過一次佢話唔制,我先咁做,如果唔係...我真係唔去好過~哈! :mrgreen:
歡迎黎到:沙田巴士迷天地
沙田巴士迷天地(Sha Tin Bus Fans' Paradise)是一個集巴士、鐵路、照片等多元化交通資訊的個人興趣網站,並有全港獨家的巴士個別分站有用資訊(包括停站路線、上車分站、轉乘計劃等等)
L. C. (u#10466)
會員

在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資

錢包: 4.78 明彩 

文章AV219 » 2008年6月9日 23:57:49 (p#1425442)

ccicoltd :
Jwenileha :呢個年代買成套老西咁去,其實並無不當
有d人眼中就有少少假正經feel :lol:
不過睇你自己點睇啦

最後一樣,我覺得隆重宴會..著牛仔褲頗為不宜

唔好介意我咁講,著牛仔褲係咪「不宜」,好視乎間學校 (即係學生) 的 level

其實睇下牛仔褲襯咩
牛仔褲+恤衫一樣得

不過我始終都係覺得謝師宴著西裝好D
AV219
AV219 (u#2756)
會員

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 77.34 明彩 

文章BeliBala~* » 2008年6月10日 01:04:06 (p#1425477)

好心樓上o既版友唔好玩樓主啦.
用GATSBY整頭,
整完就好似倒到槳糊咁 .. :lol:
BeliBala~* (u#354)
會員

在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資

錢包: 51.15 明彩 

文章118118 » 2008年6月10日 01:14:27 (p#1425485)

BeliBala~* :好心樓上o既版友唔好玩樓主啦.
用GATSBY整頭,
整完就好似倒到槳糊咁 .. :lol:

用激硬lo..包你洗成晚d 泥都仲係頭髮度..xpp

不過講真..呢d場合俾人整..好過自己搞..寧願用多些少$..

不過人地討論衣著吧..唔知樓主決定成點呢??
U are the one i loved & i'm the one You are beloved
118118 (u#4786)
會員

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 0 明彩 

文章L. C. » 2008年6月10日 09:35:35 (p#1425537)

118118 :唔知樓主決定成點呢??

講真,我都係睇吓咁多位的意見如何姐 :lol:
頭嗰到真係唔想整...(一黎貴,二黎未試過)...
*講返先.....
我有一件白色衫同埋一條深色牛仔,咁著咩鞋好呢?

件衫:圖檔
價錢:$80.00-$20.00=$60.00 :mrgreen:
沙田巴士迷天地(Sha Tin Bus Fans' Paradise)是一個集巴士、鐵路、照片等多元化交通資訊的個人興趣網站,並有全港獨家的巴士個別分站有用資訊(包括停站路線、上車分站、轉乘計劃等等)
會員

在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資

文章KL9327 » 2008年6月10日 16:45:05 (p#1425715)

AP42 :其實考完會考都過左last day好耐 :wink:

隨時有反效果 . sosad
KL9327 (u#7564)
會員

文章坤仔 » 2008年6月10日 20:39:38 (p#1425845)

KL9327 :
AP42 :其實考完會考都過左last day好耐 :wink:

約佢下場好過啦 :twisted:
坤仔 (u#6845)
會員

在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資

錢包: 337.17 明彩 

文章118118 » 2008年6月10日 22:02:07 (p#1425883)

坤仔 :
KL9327 :

不過人地肯唔肯單獨另計..最好更係成班fd有下場..之後兩條友單獨..就正la@@!
U are the one i loved & i'm the one You are beloved
會員

文章L. C. » 2008年6月10日 22:32:36 (p#1425898)

118118 :
坤仔 :
KL9327 :

不過人地肯唔肯單獨另計..最好更係成班fd有下場..之後兩條友單獨..就正la@@!

但係有時啲嘢想就得,現實就 sosad
就好似圖書館咁,佢俾呢封信我......
Dear Sir/Madam,
          I refer to your application for the post of Summer Student Helpers(F.5) and regret to inform you that your application has not been successful.
會員

文章KU5862 » 2008年6月11日 09:53:25 (p#1426053)

而家夏天黎架喎..
大熱天時著西裝唔熱架咩?
本人代表澤安村民呼籲
加強2D線班次4分鐘一班
KU5862 (u#3523)
會員

文章ccicoltd » 2008年6月11日 20:50:59 (p#1426377)

KU5862 :而家夏天黎架喎..
大熱天時著西裝唔熱架咩?

- 唔係去緊添馬艦千人盤菜宴,係去冷氣大廳
- 趕路途中著乜無人管 i.e. 點解唔拎住而要著住

當然我認為西裝褸只係 optional
ccicoltd (u#270)
會員

在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資

錢包: 375.47 明彩 
攝影器材: 不重要,非器材先決

文章L. C. » 2008年6月12日 11:06:35 (p#1426607)

問一問...
如果我入面嗰件係白色短「就」,之後搭條牛仔,咁外套應該咩色好呢?
會員

文章Petroleum » 2008年6月13日 19:56:03 (p#1427374)

Tak Lam :問一問...
如果我入面嗰件係白色短「就」,之後搭條牛仔,咁外套應該咩色好呢?

黑 色 / Dark - Brown ....
圖檔
﹡前 峰...9604Link : HKBRDA | RDDC
I Love HK Studio = 9604`
Petroleum (u#12254)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

文章1311 » 2008年6月14日 01:07:14 (p#1427608)

"系 謝 師 宴 前 一 個 上 學 日 放 落 佢 個 Lockers / "Draw" 到 , 記 得 叫 佢 睇 ~ "

除非你同個女仔有番咁上下熟, 否則我唔suggest呢個方法

因為好可能會嚇驚人同有反效果..........

小弟當年就係死係 寫信落locker 到........................唉

---------------------------------------------------------------------------------
心酸往事仍在心头, 夜雨触花这景致令我忧愁
多少往事甜在心头, 夜雨触发这景致令我忧愁
頭像
1311 (u#572)
會員

錢包: 50 明彩 

文章118118 » 2008年6月14日 01:33:17 (p#1427619)

1311 :"系 謝 師 宴 前 一 個 上 學 日 放 落 佢 個 Lockers / "Draw" 到 , 記 得 叫 佢 睇 ~ "

除非你同個女仔有番咁上下熟, 否則我唔suggest呢個方法

因為好可能會嚇驚人同有反效果..........

小弟當年就係死係 寫信落locker 到........................唉

---------------------------------------------------------------------------------
心酸往事仍在心头, 夜雨触花这景致令我忧愁

人地都話過左last day 好耐= ='' 又點放係locker?除非返學..(點解有似d mv情節既@@)

re樓主..既然入面白色(件衫)..件西裝褸呢..不如西裝背心..都ok型.5cm 個d唔錯.. :P
會員

上一頁下一頁

回到 談天說地

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客