會員註冊資訊

歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]

GSC黏土人專用主題

(t#515903)

板主: 一航戰 . 加賀, 葵芳站總站站務助理員

重要事項
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔
圖檔

Re: GSC黏土人專用主題

文章青蛙P » 2012年12月18日 09:42:13 (p#2424149)

tonyckw05 :http://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-11425483367.html
我對這隻較有興趣(≧∇≦)

呢隻超。搶錢咪哭

永江衣玖~♪ :
今回の販売は事前抽選制となります。

搞唔好又係WF12 雪Miku翻版
通販果時Delay+爛qc [banghead]

會場版一定搶死人www

我深信係有錢有咪哭(準備銀包 #hehe#
圖檔
青蛙P (u#378)
會員

在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資

錢包: 486.53 明彩 

文章魔法先生 Super Bus » 2012年12月18日 13:59:19 (p#2424203)

我邊度入得咁多初音呀...... =A=lll
Welcome to our Doki Doki Literature Club!
圖檔
頭像
魔法先生 Super Bus (u#6319)
會員

在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資

錢包: 3,698.73 明彩 
攝影器材: Canon SX60 HS / Samsung Galaxy S9+

文章雞兔 » 2012年12月18日 22:15:07 (p#2424475)

魔法先生 Super Bus :我邊度入得咁多初音呀...... =A=lll

你唔入呢隻初音唔緊要
呢件毒物我肯定你入硬
http://akibahobby.net/2012/12/1kuji_kyu ... ample.html
大頭公仔/黏土人專用巴士(英國RM)連巴士站 [bomb]
又係一番抽 [bomb]
又要俾人秒抽啦 [bomb] [bomb] [banghead]

本文章評分: +1

評分:
會員時間評分評語
KuroBear2012年12月18日 22:25:03+1
圖檔
#good#
頭像
雞兔 (u#1734)
會員

在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資

錢包: 0 明彩 

文章魔法先生 Super Bus » 2012年12月18日 23:49:55 (p#2424528)

兔 :
魔法先生 Super Bus :我邊度入得咁多初音呀...... =A=lll

你唔入呢隻初音唔緊要
呢件毒物我肯定你入硬
http://akibahobby.net/2012/12/1kuji_kyu ... ample.html
又要俾人秒抽啦 [bomb] [bomb] [banghead]

好彩我對 RM 冇乜興趣... o3o
Welcome to our Doki Doki Literature Club!
圖檔
頭像
會員

在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資

攝影器材: Canon SX60 HS / Samsung Galaxy S9+

文章KuroBear » 2012年12月18日 23:54:03 (p#2424530)

魔法先生 Super Bus :
兔 :

你唔入呢隻初音唔緊要
呢件毒物我肯定你入硬

到出貨果時大大就會好誠實地比錢ga啦 :twisted:
圖檔
頭像
KuroBear (u#17260)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 193.79 明彩 
攝影器材: Canon EOS 77D

文章魔法先生 Super Bus » 2012年12月19日 00:29:27 (p#2424551)

永江衣玖~♪ :
魔法先生 Super Bus :
兔 :

你唔入呢隻初音唔緊要
呢件毒物我肯定你入硬

到出貨果時大大就會好誠實地比錢ga啦 :twisted:

有位擺咁大架 RM 先至算啦... xx(
圖檔
頭像
會員

文章白露時雨村雨夕立春雨 » 2012年12月21日 02:00:37 (p#2425341)

頭先去咗訂初音2.0 [sosad]
圖檔
頭像
白露時雨村雨夕立春雨 (u#3316)
壇規執行顧問、行政及文書助理

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 1,450.08 明彩 
攝影器材: in SONY we trust

文章魔法先生 Super Bus » 2012年12月23日 12:50:02 (p#2426165)

http://www.ebay.com/itm/LIMITED-EDITION ... 4abfc699dd
估唔到隻巨型初音竟然會係咁大隻, 仲大隻過我攬緊嘅初音布公仔...... :shock:

不過真係太貴, 而且揾地方去安置一個咁大隻嘅初音又係頭痛嘅問題... xx(
圖檔
頭像
會員

文章青蛙P » 2012年12月25日 17:47:35 (p#2427084)

圖檔

\アッカリーン/
圖檔
青蛙P (u#378)
會員

文章白露時雨村雨夕立春雨 » 2012年12月28日 02:48:19 (p#2428443)

青蛙P :[ 圖檔 ]

\アッカリーン/

我見到空盒果下笑咗 [sosad] [banghead] #good#
圖檔
頭像
白露時雨村雨夕立春雨 (u#3316)

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 1,450.08 明彩 
攝影器材: in SONY we trust

文章青蛙P » 2013年1月5日 23:45:36 (p#2432592)

圖檔

\アッカリーン/

本文章評分: +2

評分:
會員時間評分評語
雞兔2013年1月5日 23:47:48+1
KuroBear2013年1月6日 00:09:33+1
圖檔
青蛙P (u#378)
會員

文章魔法先生 Super Bus » 2013年1月7日 23:32:17 (p#2433480)

你今日被嚇死左未? [sosad]

<------ 人已經被嚇死了...... xx(

http://www.goodsmile.info/

圖檔
圖檔
頭像
會員

文章雞兔 » 2013年1月8日 13:47:18 (p#2433658)

魔法先生 Super Bus :[ 圖檔 ]

買啦 [flowerface]
你唔係唔買嘛? :sad:
圖檔
#good#
頭像
雞兔 (u#1734)
會員

文章魔法先生 Super Bus » 2013年1月8日 14:35:02 (p#2433667)

兔 :
魔法先生 Super Bus :[ 圖檔 ]

買啦 [flowerface]
你唔係唔買嘛? :sad:

我係唔會 Buy 呢個初音嘅... [bomb]
圖檔
頭像
會員

文章雞兔 » 2013年1月16日 14:00:56 (p#2437696)

改巴模大家改得多
大多數人不外乎改下個車身色彩/廣告就算
最多都係拆下椅裝下凳油下淨色油
相對響其他玩具實在容易得多
特別係人形製作

頭先上上下網睇黏土人時無意發現呢個BLOG
一睇之下眼都 :shock:
原來係BLOG既主人係黏土人改造大師

激萌既觀鈴 #love#
http://www.tinami.com/view/458172
仲有BUNNY裝法國 [photo]
http://www.tinami.com/view/459942

仲有好多好多
http://grassblog.blog50.fc2.com/
愛「土」既大大一定要上去睇下 #adore# #good#
圖檔
#good#
頭像
雞兔 (u#1734)
會員

上一頁下一頁

回到 動、漫畫 及輕小說

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客