會員註冊資訊

歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]

[吹水十六]AP69事件 十週年

(t#565267)

板主: 葵芳站總站站務助理員

重要事項
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔

Re: [吹水十六]AP69事件 十週年

文章OvO » 2013年8月23日 09:52:28 (p#2552035)

今朝見到JK2071@264M 吉車到欖隧口,荒死人唔知道係欖隧起載,但欖隧冇人上車就去青衣了..sosad
少了一班惡無賴高層
乾淨了很多
OvO (u#11998)
會員

在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資

錢包: 1.02 明彩 

文章mice122 » 2013年8月23日 12:24:22 (p#2552056)

復古車E400@234X...
乜所有復古車唔係調晒去某條線既咩? [sosad]
本人錄音台專頁:
https://www.facebook.com/BusFanRecording
------------------------------
Youtube Channel:
巴士及鐵路錄音錄影台
頭像
mice122 (u#23566)
會員

在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資

錢包: 14.65 明彩 
攝影器材: 404 Camera Not Found

文章leungfan » 2013年8月23日 12:28:36 (p#2552057)

mice122 :復古車E400@234X...

真係不要說了...
架PC5322好耐無出現過咁...
去左兩次都唔中...
頭像
leungfan (u#14311)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

錢包: 23.50 明彩 

文章nwfb94A » 2013年8月23日 17:34:58 (p#2552151)

leungfan :

真係不要說了...
去左兩次都唔中...

5322壞車啊...
三劃又壞車啊...
3531又長期234X啊...
[sosad] [sosad] [sosad]
巴_影車技能:疊羅漢、騎膊馬。
nwfb94A (u#13498)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

錢包: 1.66 明彩 
攝影器材: Nokia 3310

文章u#14413 » 2013年8月23日 17:38:10 (p#2552152)

nwfb94A :
leungfan :

真係不要說了...
去左兩次都唔中...

5322壞車啊...
三劃又壞車啊...
3531又長期234X啊...
[sosad] [sosad] [sosad]

等緊 5779 番去 234X :sad:
圖檔
u#14413 (u#14413)
會員

錢包: 6.76 明彩 

文章Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis » 2013年8月23日 20:33:54 (p#2552278)

ATV 幾時執 :sad:
圖檔

@47xkwaishingeast on Web | on Instagram
Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis (u#20539)
會員

在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資

錢包: 89.48 明彩 
攝影器材: 呀呀呀呀呀 ~~~~~!!!

文章FB8663@72 » 2013年8月23日 21:14:32 (p#2552296)

Shark! :ATV 幾時執 :sad:

好心亞視自己俾番個牌政府啦
管理得咁差真係好難令人有信心佢可以繼續做落去 [banghead]

九巴你個熱線係咪咁多人打去 (插佢)
係咁線路繁忙 [banghead]
圖檔
Thank you GJFT :-D
FB8663@72 (u#14831)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 13.01 明彩 

文章mice122 » 2013年8月23日 21:24:13 (p#2552301)

我宜家勁嬲,明明可以殺到個Chaffee,唔知衰咩狂射都射唔到佢,
個PING值都係18X-23X,係我平時既ping,
就係唔知點解次次ping隔離個綠點成日出紅點,就知係lag下lag咁,
行下又lag下,射嗰個位又唔係嗰個位,搞到由(滿血)贏硬變輸
我* #fire#
本人錄音台專頁:
https://www.facebook.com/BusFanRecording
------------------------------
巴士及鐵路錄音錄影台
頭像
會員

在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資

文章Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis » 2013年8月23日 21:26:49 (p#2552303)

mice122 :我宜家勁嬲,明明可以殺到個Chaffee,唔知衰咩狂射都射唔到佢,
就係唔知點解次次ping隔離個綠點成日出紅點,就知係lag下lag咁,搞到由(滿血)贏硬變輸
我* #fire#

我預言我架 3AD 會有新模 #hehe# 你又要忙多次啦 ( 好似係 )

btw , 唔好咁嬲啦 , calm down =O)
圖檔

@47xkwaishingeast on Web | on Instagram
Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis (u#20539)
會員

在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資

文章LE8869 » 2013年8月23日 21:27:24 (p#2552304)

FB8663@72 :九巴你個熱線係咪咁多人打去 (插佢)
係咁線路繁忙 [banghead]

我之前打過去問,等咗好耐,到我唸住 cut 線時,佢就啱啱聽,我都嚇一嚇 xx(
頭像
LE8869 (u#23669)
會員

錢包: 6,908.74 明彩 
攝影器材: 可以攝影的器材

文章031096 » 2013年8月23日 21:30:30 (p#2552305)

Shark! :
mice122 :我宜家勁嬲,明明可以殺到個Chaffee,唔知衰咩狂射都射唔到佢,
就係唔知點解次次ping隔離個綠點成日出紅點,就知係lag下lag咁,搞到由(滿血)贏硬變輸
我* #fire#

我預言我架 3AD 會有新模 #hehe# 你又要忙多次啦 ( 好似係 )

我預言你架3AD遲早爛尾 [flowerface]
031096 (u#16276)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 41.87 明彩 
攝影器材: Canon IXUS 850 IS

文章Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis » 2013年8月23日 21:34:19 (p#2552307)

031096 :
Shark! :
我* #fire#

好大機率 ( 好似係 )

睇新生趣啦 !!!!!
圖檔

會員

文章mice122 » 2013年8月23日 21:38:40 (p#2552311)

Shark! :
031096 :
Shark! :
我* #fire#

好大機率 ( 好似係 )

睇新生趣啦 !!!!!

咁講法....
我都唔知做唔做好... #adore#
本人錄音台專頁:
巴士及鐵路錄音錄影台
頭像
會員

文章NoobTanker » 2013年8月23日 21:45:19 (p#2552315)

就係唔知點解次次ping隔離個綠點成日出紅點,就知係lag下lag咁,
行下又lag下,射嗰個位又唔係嗰個位,搞到由(滿血)贏硬變輸
我* #fire#

come SEA :smile:
PING : 3x - 6x #yup#
NoobTanker (u#11058)
會員

在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資

錢包: 183.19 明彩 

文章~JY4066~JY4066~JY4066~JY4066~ » 2013年8月23日 22:14:44 (p#2552330)

據聞將會有ATENU上巴士仔廣告,不知是否屬實呢? :P
~JY4066~JY4066~JY4066~JY4066~ (u#17273)
會員

錢包: 2,525.78 明彩 

上一頁下一頁

回到 談天說地

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客