會員註冊資訊

歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]

[吹水18台]45花生後援台

(t#582050)

板主: 葵芳站總站站務助理員

重要事項
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔

Re: [吹水18台]45花生後援台

文章~JY4066~JY4066~JY4066~JY4066~ » 2013年12月25日 16:55:42 (p#2603568)

mice122 :我想問如果改左名係咪以後用嗰個ID(eg:中文) login? [sosad]

Use #23566 la [flowerface]

本文章評分: +1

評分:
會員時間評分評語
mice1222013年12月25日 18:44:53+1多謝師兄解答
~JY4066~JY4066~JY4066~JY4066~ (u#17273)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 2,525.78 明彩 

文章HF3204 » 2013年12月25日 17:10:31 (p#2603576)

我想問隻 CITY HUNT
太子搭綠色線落鑽石山唔出閘再去旺角算唔算賺咗 2.5 分?
バスと電車で学校に通っていた。

僕はハローキティのことが好きじゃない。残念だ。
HF3204 (u#6687)
會員

在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資

錢包: 2,028.62 明彩 
攝影器材: Sony Xperia XZ Premium

文章如要按鐘請落車一次 » 2013年12月25日 17:16:39 (p#2603577)

其實諗改咩名都係一個難題黎
頭像
如要按鐘請落車一次 (u#3139)
壇規執行顧問、行政及文書助理
壇規執行顧問、行政及文書助理

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 9.37 明彩 

文章mice122 » 2013年12月25日 18:48:36 (p#2603597)

JY4066~HT1391~JD7408~LOVEMUSIC :
mice122 :我想問如果改左名係咪以後用嗰個ID(eg:中文) login? [sosad]

Use #23566 la [flowerface]

唉算...
與其用新名搞到我有少少尷尬,不如唔改了... [sosad]
唔小心一野丟棄左添...

唔記左講添...
圖檔圖檔 圖檔圖檔
本人錄音台專頁:
https://www.facebook.com/BusFanRecording
------------------------------
Youtube Channel:
巴士及鐵路錄音錄影台
頭像
mice122 (u#23566)
會員

在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資

錢包: 14.65 明彩 
攝影器材: 404 Camera Not Found

文章どれみ x HE423 » 2013年12月25日 19:38:19 (p#2603618)

話說我爸因為失聰,係社署獲批傷殘交通優惠(做左2蚊客)後
不時用張傷殘8仔遊河...

今日同佢行濕地公園+遊輕鐵河+元朗嘉麗園食八寶麵
佢搭967+輕鐵705+761P+968,只須盛惠$6.0 :mrgreen:
But我卻要 $21.4(967) + $5.0(LRT 705+761P) + $22.7(968) :arrow: $49.1 xx(

NA :其實諗改咩名都係一個難題黎

原本諗住改做 おジャ魔女どれみxHE423
以前既計法係剛好用晒30個字元
而家卻凸左2個字元出黎 [sosad]

mice122 :唉算...
與其用新名搞到我有少少尷尬,不如唔改了... [sosad]

辛辛苦苦儲落既180明彩,咁就付諸流水 [sosad] [sosad]
其實你可以退番畀商店的~
愛車(巴士): HE423(3AV234) / 1087 / 8115 / 8435 / 6010 / 6023 / MG470(AVBW15) / 2146 / 932 / 1357 / DA42
(電車): 翻新前的74 , 23 , 60 , 12 / 51 / 42
圖檔

f Kaho Hana Photography 6週年誌 :D 半退隱中 Z_Z 繼續滿腦子的小魔女Doremi :P
頭像
どれみ x HE423 (u#24444)
會員

在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資

錢包: 231.19 明彩 
攝影器材: Sony A7R3a / Canon EOS R10

文章u#14413 » 2013年12月25日 19:48:04 (p#2603629)

志在玩 City Hunt 而唔係改名 #good#
圖檔
u#14413 (u#14413)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

錢包: 6.76 明彩 

文章CX723-A330 » 2013年12月25日 20:00:05 (p#2603638)

好野!
終於可以改番做我個新名:CX723-A330了 :lol:
圖檔
Thx loklok, Wusha --- 轉乘>KC Studio
頭像
CX723-A330 (u#15832)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 515.52 明彩 

文章Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis » 2013年12月25日 20:08:11 (p#2603642)

City Hunt 玩到 250 分

我覺得好多人多過我 [sosad]
圖檔

@47xkwaishingeast on Web | on Instagram
Dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnis (u#20539)
會員

在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資

錢包: 89.48 明彩 
攝影器材: 呀呀呀呀呀 ~~~~~!!!

文章OvO » 2013年12月25日 20:18:52 (p#2603644)

Kaho.Doremi.HE423 :話說我爸因為失聰,係社署獲批傷殘交通優惠(做左2蚊客)後
不時用張傷殘8仔遊河...

今日同佢行濕地公園+遊輕鐵河+元朗嘉麗園食八寶麵
佢搭967+輕鐵705+761P+968,只須盛惠$6.0 :mrgreen:
But我卻要 $21.4(967) + $5.0(LRT 705+761P) + $22.7(968) :arrow: $49.1 xx(

原本諗住改做 おジャ魔女どれみxHE423
以前既計法係剛好用晒30個字元
而家卻凸左2個字元出黎 [sosad]

辛辛苦苦儲落既180明彩,咁就付諸流水 [sosad] [sosad]

おジャ魔女どれみxHE423 即係咩意思? [sosad]
最後由 OvO 於 2013年12月25日 22:11:28 編輯,總共編輯了 1 次。
少了一班惡無賴高層
乾淨了很多
OvO (u#11998)
會員

在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資

錢包: 1.02 明彩 

文章JE1672_3104/ » 2013年12月25日 21:56:14 (p#2603679)

Kaho.Doremi.HE423 :

要知道退貨同丟棄兩個選擇只係有一行嘅距離... :lol:
圖檔
Ⓛ 3ASV3 JE1672 - VA56 HP3011 - Ⓛ AVBWU412 TL1126
頭像
JE1672_3104/ (u#28122)
會員

在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資

錢包: 54.49 明彩 

文章JN4481‧HR889 » 2013年12月25日 22:22:12 (p#2603689)

3ASV3-JE1672 :
Kaho.Doremi.HE423 :

要知道退貨同丟棄兩個選擇只係有一行嘅距離... :lol:

算啦,人地無左180明彩已經好唔開心啦
你地就唔好係人地傷口道灑鹽 #ng#
圖檔
美景,不常在。活在當下,才是我們要做的事!
頭像
JN4481‧HR889 (u#16869)
會員

錢包: 43.34 明彩 
攝影器材: 不要提,說起便傷心

文章我來自亞洲 » 2013年12月26日 00:19:28 (p#2603746)

我想問下呢到有冇人係VATSIM member?
圖檔
Thanks GJFT
It's time to fight for DSE!
我來自亞洲 (u#21232)
會員

在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資

錢包: 0.02 明彩 

文章RE1317.ChLoe~* » 2013年12月26日 05:03:48 (p#2603828)

話時話,改名換姓比咗系統戶口之後想改既有冇辦法? [sosad]
F/N 730.821.946.1344.1360.1361.2025.8172.8181.8307.8419
EX2369。EU8479。FH772 HA9560。KD801。RE1317。MG9003。MH139
圖檔
Still Lovin' You.
頭像
RE1317.ChLoe~* (u#9602)
會員

在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資

錢包: 19.93 明彩 
攝影器材: (掛牌懸空)

文章どれみ x HE423 » 2013年12月26日 06:50:20 (p#2603829)

OvO :おジャ魔女どれみxHE423 即係咩意思? [sosad]

おジャ魔女どれみ :arrow: 小魔女Doremi
HE423唔駛講掛... #hehe#

*其實呢個名都係求其諗出黎,無咩特別意思 [sosad]

JN4481‧HR889 :算啦,人地無左180明彩已經好唔開心啦

不時講錯野而不自知 :oops:
向mice122兄道歉先... :oops:
愛車(巴士): HE423(3AV234) / 1087 / 8115 / 8435 / 6010 / 6023 / MG470(AVBW15) / 2146 / 932 / 1357 / DA42
(電車): 翻新前的74 , 23 , 60 , 12 / 51 / 42
圖檔

f Kaho Hana Photography 6週年誌 :D 半退隱中 Z_Z 繼續滿腦子的小魔女Doremi :P
頭像
どれみ x HE423 (u#24444)
會員

錢包: 231.19 明彩 
攝影器材: Sony A7R3a / Canon EOS R10

文章JE1672_3104/ » 2013年12月26日 12:49:28 (p#2603887)

JN4481‧HR889 :算啦,人地無左180明彩已經好唔開心啦

mice122兄,唔好意思 :oops:

琴日玩City Hunt玩咗成日,終於去到/經過哂全部地標之餘仲有錢剩 8)
圖檔
Ⓛ 3ASV3 JE1672 - VA56 HP3011 - Ⓛ AVBWU412 TL1126
頭像
JE1672_3104/ (u#28122)
會員

在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資

錢包: 54.49 明彩 

上一頁下一頁

回到 談天說地

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 18 位訪客