會員註冊資訊

歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]
Rules

[吹水 27 台] 乜又係你呀羅生

(t#687881)

板主: 葵芳站總站站務助理員

重要事項
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔

Re: [吹水 27 台] 乜又係你呀羅生

文章031096 » 2016年4月1日 10:55:20 (p#2819035)

我地睇一百萬明彩嘅問題 on 2016年4月1日 10:52:33:我地睇一百萬明彩嘅問題
「在亞洲電視欠薪事件中,以下何者為亞視之『白武士』?
A. 陳啟泰 B. Ken Chan
C. 百萬泰 D. 我和陳啟泰有個約會」

「可唔可以打個電話比我朋友陳啟泰先?」
031096 (u#16276)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 41.87 明彩 
攝影器材: Canon IXUS 850 IS

文章魔法先生 Super Bus » 2016年4月1日 12:42:56 (p#2819054)

asiabusforum...我仲以為自己入錯左嚟... [sosad]

我呢邊先至 3 月 31 咋... [sosad]
Welcome to our Doki Doki Literature Club!
圖檔
頭像
魔法先生 Super Bus (u#6319)
會員

在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資

錢包: 3,698.73 明彩 
攝影器材: Canon SX60 HS / Samsung Galaxy S9+

文章S3N361.GA6479 » 2016年4月1日 13:07:56 (p#2819058)

公司內部嘅資料商業機密 呢啲大家都眾所膠知
圖檔
Thx GJFT
ex-EY4088 ex-GA6479 ex-GA6126 ex-GX7580 ex-HP3851 KN4792 KT3917 KY5722 ME284 PC6429 PG3570
城巴新巴更換LECIP報站系統消息
GA6479's Photo Album.
S3N361.GA6479 (u#16263)
會員

在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資在論壇有 15 年年資

錢包: 18.87 明彩 
攝影器材: Nikon D500

文章nwfb94A » 2016年4月1日 13:39:00 (p#2819062)

我愛壽包
巴_影車技能:疊羅漢、騎膊馬。
nwfb94A (u#13498)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

錢包: 1.66 明彩 
攝影器材: Nokia 3310

文章HT2693 » 2016年4月1日 14:48:49 (p#2819073)

改完個咁長嘅名
唔用metro嘅我
一見到metro版歡迎頁第一件事係去最右邊click落登入icon到 (平時未登入就會見到metro歡迎)
點知今日明明登入咗潛意識一click!
之後顯示"你已成功登出" :shock:
問題嚟啦
用翻舊名登入話唔存在 [sosad]
完全無動力打翻新名登入 [sosad] [sosad] [sosad]
圖檔
Thx GJFT :mrgreen:
ⓀⓁⓈⓊⒺⓃⓈⓉ
頭像
HT2693 (u#14004)
會員

在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資

錢包: 47.60 明彩 

文章霧燈爬山豬 » 2016年4月1日 15:13:38 (p#2819079)

因管理不善而在最佳免費電視排名榜跌落第二位的亞視前員工陳啟泰 on 2016年4月1日 14:48:49:改完個咁長嘅名
唔用metro嘅我
一見到metro版歡迎頁第一件事係去最右邊click落登入icon到 (平時未登入就會見到metro歡迎)
問題嚟啦
完全無動力打翻新名登入 [sosad] [sosad] [sosad]

恭喜曬 :D :D
開notepad save定你個名已備不時之需 [flowerface]
圖檔
愛車只此一部~ #love# ⓀASV4 JX9097 #love# 別無分號
~一齊黎Like Like 佢 讓我知道~[The Great GuGu - 一個只支援自私玩的GG發展概念磚葉]
九龍城返將軍澳搭297定98C快?緊係98S啦
頭像
霧燈爬山豬 (u#17405)
會員

錢包: 965.41 明彩 
攝影器材: Canon EOS 700D 18-135kit

文章HT2693 » 2016年4月1日 15:18:55 (p#2819082)

跟黃麗梅食盡天涯海角大江南北@290A on 2016年4月1日 15:13:38:
因管理不善而在最佳免費電視排名榜跌落第二位的亞視前員工陳啟泰 on 2016年4月1日 14:48:49:改完個咁長嘅名
唔用metro嘅我
問題嚟啦

恭喜曬 :D :D
開notepad save定你個名已備不時之需 [flowerface]

媽我得咗啦
用#14004登入 #good#
圖檔
Thx GJFT :mrgreen:
ⓀⓁⓈⓊⒺⓃⓈⓉ
頭像
HT2693 (u#14004)
會員

錢包: 47.60 明彩 

文章AVD1 » 2016年4月1日 15:41:22 (p#2819088)

小弟都係唔改,想改 o既都已經比人搶左 [sosad] ……
想要其他人比尊重你,請先問自己有冇尊重過人。
頭像
AVD1 (u#4985)
會員

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

錢包: 17.84 明彩 
攝影器材: Apple iPhone4S & 6+

文章RV2511 » 2016年4月1日 16:08:34 (p#2819089)

AVD1 on 2016年4月1日 15:41:22:小弟都係唔改,想改 o既都已經比人搶左 [sosad] ……

我之前改左當年今日點知有人用左,所以先改左個咁長嘅名 [sosad] [sosad]
圖檔
Thx Wusha & GJFTA !
歡迎嚟睇下我個Flickr
Ⓚ ATSE29 RV25ll
頭像
RV2511 (u#28538)
實習板主
實習板主

在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資

錢包: 194.67 明彩 
攝影器材: 影印機

文章LT3478_MN20 » 2016年4月1日 16:25:35 (p#2819090)

本台在北京得到的消息,香港市市長梁振英病逝享年61歲 on 2016年4月1日 16:08:34:
AVD1 on 2016年4月1日 15:41:22:小弟都係唔改,想改 o既都已經比人搶左 [sosad] ……

我之前改左當年今日點知有人用左,所以先改左個咁長嘅名 [sosad] [sosad]

我只係記得有個人叫「當日今年」 [sosad]
圖檔
頭像
LT3478_MN20 (u#30590)
會員

在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資在論壇有 11 年年資

錢包: 189 明彩 
攝影器材: Nikon D3200

文章AVD1 » 2016年4月1日 16:27:16 (p#2819091)

我地睇一百萬明彩嘅問題 on 2016年4月1日 16:25:35:
本台在北京得到的消息,香港市市長梁振英病逝享年61歲 on 2016年4月1日 16:08:34:

掉轉 #hehe# #hehe# #hehe#
日今年當
頭像
會員

在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資

文章u#14413 » 2016年4月1日 16:43:08 (p#2819101)

睇黎大家鍾意 AV 多過食物 (好似係)
圖檔
u#14413 (u#14413)
會員

錢包: 6.76 明彩 

文章AVD1 » 2016年4月1日 16:44:45 (p#2819103)

馬賽直擊 on 2016年4月1日 16:43:08:睇黎大家鍾意 AV 多過食物 (好似係)

擺明啦,食一次食完就冇啦,
但係睇完可以繼續再睇,永遠存在,AV 永恆 #adore#
頭像
會員

文章CX723-A330 » 2016年4月1日 16:51:50 (p#2819106)

AVD1 on 2016年4月1日 16:27:16:
我地睇一百萬明彩嘅問題 on 2016年4月1日 16:25:35:

掉轉 #hehe# #hehe# #hehe#
日今年當

有人召喚我? :P

本文章評分: +1

評分:
會員時間評分評語
RV25112016年4月1日 17:35:18+1原來我睇錯 =P
圖檔
Thx loklok, Wusha --- 轉乘>KC Studio
頭像
CX723-A330 (u#15832)
會員

錢包: 515.52 明彩 

文章9038_529 » 2016年4月1日 16:58:03 (p#2819108)

係咪已經冇得用舊版風格 ?
登入之後都係 METRO
好唔慣 [sosad] [banghead]
9038_529 (u#28248)
會員

錢包: 16.03 明彩 

上一頁下一頁

回到 談天說地

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 16 位訪客